Clegowie

2
4
6

Scope

Architecture and Interior design

Completion

1999

Commencement Situation

An elevated site heralded sweeping views east towards the city and foothills with glimpses of the nearby ocean… The neighboring buildings, visually harsh and a combination of 60’s walk up flats and blank brick facades.

Project Brief

To maximise the eastern view externally, whilst becoming inward looking, primarily around a centrally located pool and landscaped courtyard.

Design Elements

The main living areas were elevated from the street following the contour of the land, maximizing eastern views. The pool and courtyard were enveloped by the kitchen, dining and sitting room with the private areas split over two levels. The master suite takes in the whole upper floor, with sweeping eastern views and glimpses of the ocean to the west.

Back To all Projects

CC-Homes-Clegowie (2)

CC-Homes-Clegowie

CC-Homes-Clegowie-1

Get in Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Enquire